Taas on jäänyt vähän kirjoitukset vähälle, mutta kerrompa nyt tämän päivän agi treeneistä:

Lähdettiin noin puoli kolmelta lapualle ja vähä ennen puolta neljää olimme hallilla. Lämmittelimme koirat ja menimme sisälle odottamaan että tunti alkaisi. Ensin mentiin pientä rataa, jossa olisi pitänyt irrota kiemuraputkeen. Peppi ei kyllä suoriutunut kovinkaan hyvin :s  juoksi vaan koko ajan ensimmäisen hypyn jälkeen Bellan ja Millan työ eikä suostunut irrota putkeen. Päätimme sitten mennä vähän helpompaa rataa jossa oli peräkkäin kaksi aitaa ja putki. Pepiltä ei vielä oiken suju tuo että on kaksi aitaa peräkkäin kun se vierastaa niitä siivekkeitä:S No saatiin sitten joten kuten mentyä hypyt ja putki. Peppiä ei oikein edes kiinnostanut makupalat, joten yritin innostaa sitä. Seuraavaa rataakaan emme voineen mennä, vaan harjoittelimme putki, hyppy, putkea. Ensin mentiin putkeen, joka sujui Pepiltä mallikkaasti, mutta heti putken jälkeen Peppi säntäsi Millan ja Bellan luo. Hain Pepin päättäväisesti ja jatkoimme eteen päin. Loppu meni ihan hyvin. Kyllä Peppi menee sitten hyvin kun se innostuu ja tajuaa kuinka hauskaa agility on, mutta joskus se ei meinaa millään totella, on niinkun ei kuulisikkaan mitä sille huudetaan:D 

Kotona kyllä pitäis saada aikaseksi tehtyä siiveke aitoja niin vois Pepin kans harjotella kotona siiveke aitojen kans, kun vähän vierastaa niitä siivekkeitä siinä.  

Nyt agility jääkin tauolle ja taas tammikuussa alkaa uudestaan. Siihen asti treenaillan kotona :) jouluunkin on enää neljä päivää, ja koirillekkin ollaan jo ostettu jonkin verran lahjoja ;)