Pari kaveriamme olivat soittaneet yhdelle alahärmän kennelkerhon jäsenelle, ja olivat kyselleet agility-esteistä jotka lojuvat Väinölän varastossa käyttämättöminä. Nainen oli antanut luvan käyttää esteitä jos ne myös korjattaisiin pois sieltä. Kun me kuulimme tästä, olimme aivan täpinöissämme!  Mekin kysyimme naiselta, voimmeko käyttää esteitä, ja saatiin lupa, vaikka kyllä tiedettiin että saatais käyttää niitä, mutta ainahan on hyvä varmistaa:) Putkea ei sielä kyllä ole ja puomi, aa, keinu ja rengas on hajotettu:(  Oli kyllä kurjaa kun niin lähellä olis ollu hyvät esteet mutta ei ollut kontakti esteitä eikä rengasta:(  No, ei voi mitään, mutta olihan siellä muita esteitä:D  Esteet olivat jotain beesin sävyä ( en tiiä miten kirjotetaan) ja sitten oli jotain punertavaa:D  sielä oli monia erilaisia aitoja, pujottelu, paussi ja pituus:)  

Parin päivän päästä mentiin esteitä testaamaan marjon kanssa. Otettiin esteet ulos ja tehtiin rata. Radassa oli ensin kaksi aitaa, pujottelu, sitten kääntyi oikealle ja oli pituus, kaksi pienempää aitaa ja kolmas aita, sitten meni taas aita, aita, pujottelu, mutta kääntyikin vasemmalle, jossa oli kaksois hyppy, ja yksi tai kaksi aitaa:D  Putkea ei otettu mukaan:D Marjolla oli omat pujottelu kepit mukana:)  Seuraavalla kerralla otetaan varmaan putkikin mukaan:) Pepin kans menin radan puoliksi, kun Peppi ei oikein edes osaa vielä kunnolla mennä aitaa jossa on "siivekkeet" , joten harjoittelin maassa olevaa aitaa ja tokoa:D Siis sellaista aitaa missä rima oli maassa:D  Peppi osas toko liikkeet hyvin mm. istu, maahan, seuraa, paikka ja sen semmoset. Oli kyl vähän kuuma mut onneks oli marjolla vettä mukana;) :D  Sitten sinne tuli jotain muitakin koirien kans ja niiden kans sitten lopuks kerättiin esteet pois. Pepin alkulämmittelin samalla kun käveltiin väinölään ja loppulämmittelin Pepin juoksemalla kentällä sen kanssa:)  Kivaa kun Alahärmässäkin saa käydä agilityilemässä, eikä aina tarvi mennä niin kauas;) 

Meillä onkin nyt pihalla ihka oikea , oikean kokoinen puomi:)  Pepin kans muutama kerta menty, hyvin varovaisesti, minä toisella puolella ja milla toisella puolella ja hihna on ollut koko ajan kiinni:) Hyvin meni ensikertalaiseksi, meni Bellaakin paremmin ekalla kerralla:D Toivottavasti päästäis Pepin kans alottaan Agi jo ens keväänä (:   

peppi suuntaa kohti estettä:D...Bella hyppää taustalla ja Marjo ja Nella näkyy odottamass vuoroa:>

alla kuva Pepistä ja uudesta puomista;)   :

ihan kokonaan se ei näy, mutta suunnilleen tollanen se on:)  Maalia pitäis vielä laittaa. Ehkä sekin sitten järjestyy kesällä kun ei oo kiireitä;)